Мистерия около силния човек в голяма азиатска държава.Севернокорейският лидер Ким Чен

...
Мистерия около силния човек в голяма азиатска държава.Севернокорейският лидер Ким Чен
Коментари Харесай

Ким Чен Ун пропусна годишнината от смъртта на баща си

Мистерия към мощния човек в огромна азиатска страна.

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун не участва лично на възпоменанието по случай 11-ата годишнина от гибелта на татко му и някогашен лидер Ким Чен Ир.

Вместо това той е изпратил кошница с цветя, излиза наяве от репортаж на централните вести на КНДР, написа БГНЕС.

За втори ден Северна Корея отбелязва 11-ата годишнина от гибелта на някогашния водач и татко на сегашния водач Ким Чен Ир, който умря на 17 декември 2011 година По традиция интернационалните организации, задгранични политически партии, организации и дейци поднесоха цветя пред бронзовите скулптури на някогашните водачи на КНДР на хълма Мансудае.

Севернокорейските медии не престават да разгласяват публикации, възхваляващи заслугите и приноса за развиването на страната на Ким Чен Ир.

В Двореца на слънцето в Пхенян, гробницата на създателя на Северна Корея Ким Ир Сен и неговия наследник и правоприемник Ким Чен Ир, се организира възпоменателна гала, но Ким Чен Ун или сестра му Ким Йо Чен не участваха.

От името на севернокорейския водач беше положена кошница с цветя. „ Пред статуите на великите водачи Ким Ир Сен и Ким Чен Ир беше положена кошница с цветя от името на уважавания приятел Ким Чен Ун “, заяви държавната и единствена новинарска организация на страната КЦТА.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР